Tayland’ın Samut Prakan eyaletinde, yalnız yaşayan 64 yaşındaki Arom isimli kadın, evinde bir pitonun saldırısına uğradı. Salı akşamı meydana gelen olayda, piton kadının bacağından ısırarak ona saldırdı.

2 Saat Boyunca Mücadele Etti

Balkona çıktığı sırada pitonu fark eden Arom, yılanı yakalamaya çalıştı. Ancak, pitonun kollarına sarılmasıyla hareket edemez hale geldi. Yılan, kadını boğmaya çalışırken yaşlı kadın 2 saat boyunca direnmeye çalıştı. Yardım çığlıkları, evinin önünden geçen bir kişi tarafından duyuldu. İhbar üzerine gelen kurtarma ekipleri, kadını pitondan kurtarmayı başardı.

Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, 4 metre uzunluğunda ve en az 20 kilogram ağırlığında olan piton güvenli bir şekilde ormanlık alana bırakıldı.

Faciadan Dönüldü

Olayın ardından Arom, komşularına ve yakındaki insanlara seslenmeye çalıştığını ancak uzun süre sesini duyan olmadığını belirtti. Yaşama umudunu kaybettiği anlarda, bir kişinin yardımı sayesinde kurtarıldığını söyledi.

Karısına barışma teklifi etti... Reddedince cinsel organına havai fişek bağlayıp patlattı! Karısına barışma teklifi etti... Reddedince cinsel organına havai fişek bağlayıp patlattı!

İtfaiyeci Phinyo Phukphinyo, pitonların genellikle zehirsiz olduklarını ancak avlarını boğarak öldürdüklerini ifade ederek, zamanında yapılan müdahalenin büyük bir faciayı önlediğini vurguladı.

Kaynak: İHA