Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Türkiye genelinde yatırım yapmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Bakanlık, 53 ilde merkezi noktalarda yer alan 747 muhtelif arsayı avantajlı koşullarla satışa çıkaracak.

YÜZDE 25 PEŞİN, 24 AY VADE FIRSATI

Arsalar, yüzde 25 peşin ödeme ve 24 ay vade seçeneği ile yatırımcıların ilgisine sunulacak. Peşin ödemeyi tercih edenlere ise yüzde 20 indirim fırsatı tanınacak.

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayan sanığın savunması pes dedirtti! Eski sevgilisini 15 yerinden bıçaklayan sanığın savunması pes dedirtti!

5 İLDE ARSALARA TALEP YÜKSEK

İstanbul, Ankara, Adana, Muğla ve Mersin gibi illerde bulunan arsalar, müzayedelerde yatırımcılarla buluşacak. Özellikle İstanbul'da 71, Ankara'da 138, Adana'da 34, Muğla'da 41 ve Mersin'de 76 arsa, müzayede yöntemiyle satılacak. Satışa sunulacak arsalar, sanayi yatırımı, konut yapımı veya tarım amaçlı kullanılabilecek çeşitli büyüklüklerde ve uygun fiyatlarla yatırımcılara büyük bir fırsat sunuyor.

A Q C S B2 T9 O Ee D1 P1 Zkul N5 Q

SATIŞLAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Açık artırmalar, 10-11-12 Eylül 2024 tarihlerinde saat 10.30'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Konferans Salonu'nda (Mustafa Kemal Mahallesi, Çankaya/Ankara) ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda (Halkalı/İstanbul) yapılacak. Müzayedelere online olarak da katılım sağlanabilecek. Yatırımcılar, emlakmuzayede.com.tr üzerinden teklif verebilecek. Bu satışlar, yatırım yapmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Kaynak: İHA