Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre Manisa’da hava durumu tahminleri belli oldu. Kısa süre içerisinde yayınlanan yeni hava raporuna göre Manisa’da bu hafta ortasında yağışlar etkili olacak ve sıcaklıklar çarpıcı bir şekilde düşecek.

Çarşamba Manisa’ya Yağmurla Gelecek

9-13 Eylül arası Manisa’da sıcak hava dalgası etkisini sürdürürken, 11 Eylül Çarşamba günü gökgürültülü sağanak yağışlar ile birlikte hava sıcaklıkları aniden 6 derece birden düşecek!

Haftanın en dikkat çekici günü olan Çarşamba günü yerel yağışların kuvvetli olması bekleniyor.

Çarşamba günü yağışlarla birlikte sıcaklıklar da düşüş gösterecek. Haftanın başında 35°C’nin üzerinde seyreden sıcaklıklar, yağışlarla birlikte 29°C’ye kadar inecek. Geceleri ise en düşük sıcaklık 20°C olacak. Bu durum, hafta boyunca etkili olan sıcak havanın bir miktar hafiflemesine neden olacak.

Yağışların etkili olacağı çarşamba günü nem oranında da önemli bir artış yaşanacak. Nem oranı %59 ile %89 arasında değişerek, bunaltıcı bir havaya neden olacak.

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

Yağış Sonrası Güneş Geri Dönüyor

Yağmurlu geçen çarşamba gününün ardından perşembe ve cuma günleri tekrar parçalı bulutlu ve güneşli bir hava hakim olacak.

Sıcaklıklar yeniden 30°C’nin üzerine çıkacak, ancak çarşamba günkü yağışın etkisiyle hava bir miktar serinlemiş olacak.

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK