Avustralya’nın Queensland eyaletinde yer alan Brisbane kentinde skandal bir olay yaşandı.

9 Aylık Bebeğin Üzerine Kahve Döktü

31 Ağustos'ta bir parkta 9 aylık bebeğin üzerine bilinçli olarak sıcak kahve döken bir adamın kaçmasının ardından Queensland polisi, saldırganın yakalanması için uluslararası düzeyde arama çalışmalarına başladı. Bebeğin vücudunda ciddi yanıklara yol açan bu şok edici olayın faili, henüz yakalanamadı.

İnsan Avı Başlatıldı

Avusturalya’da bir parkta 9 aylık bebeğin üzerine sıcak kahve dökerek ciddi yanıklara neden olan 33 yaşındaki saldırganın yakalanması için insan avı başlatıldı.  

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, yabancı bir adam, parkta piknik yapan bir ailenin yanına yaklaştı ve elindeki mataradaki sıcak kahveyi 9 aylık bebeğin üzerine döktü. Olayın ardından hızla kaçan saldırganın, yüzünde ve vücudunda ağır yanıklara neden olduğu bebek için Queensland polisi harekete geçti.

Lübnan’da can kaybı artıyor… Hayatını kaybedenlerin sayısı 20 oldu Lübnan’da can kaybı artıyor… Hayatını kaybedenlerin sayısı 20 oldu

Ülkeyi Terk Etmiş

Soruşturmayı yürüten Müfettiş Paul Dalton, bu saldırının şimdiye kadar karşılaştığı en karmaşık ve sinir bozucu olaylardan biri olduğunu belirtti. Saldırganın kimliği tespit edilmesine rağmen, olaydan altı gün sonra ülkeyi terk ettiği tespit edildi. Dalton, saldırganın 2019 yılından bu yana Avustralya’ya seyahat ettiğini ve Yeni Güney Galler ile Victoria'da ikamet ettiğine dair bilgiler bulunduğunu da kaydetti.

100 Bin Dolar Bağış Toplandı

Olayın ardından büyük bir infial yaşanırken, bebeğin ailesi tedavi sürecinde ciddi bir deri nakline ihtiyaç duyulabileceğini açıkladı. Bebek için açılan yardım kampanyasında 100 bin dolar bağış toplandı. Avustralya polisi, saldırganın yakalanması için uluslararası işbirliği çağrısında bulundu ve arama çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İHA