Türk siyasetinin tecrübeli isimlerinden Yavuz Ağıralioğlu, parti kurmaya hazırlanıyor. Kısa bir süre içerisinde partisinin adını, amblemini ve yol haritasını açıklaması beklenen Ağıralioğlu, illerdeki teşkilat çalışmalarını da son sürat devam ettiriyor.

Ağıralioğlu, bu kapsamda Manisa’daki koordinasyonu sağlayacak ismi de belirledi.

Devlet Bahçeli’den Abdullah Öcalan’a çağrı! Gündeme bomba gibi düştü! Devlet Bahçeli’den Abdullah Öcalan’a çağrı! Gündeme bomba gibi düştü!

Manisa’nın Akhisar ilçesinde mali müşavirlik görevini yürüten Serbülent Vatanoğlu, yeni kurulacak partinin Manisa’daki teşkilatlanmalarından sorumlu koordinatör olarak görevlendirildi.

Vatanoğlu

Vatandaoğlu’nun koordinatörlüğünde, partinin il ve ilçe teşkilatlanmalarını kısa sürede tamamlaması ve partinin kurulmasıyla birlikte çalışmalarına başlaması bekleniyor.

Yavuz Ağıralioğlu’nun en yakınındaki isimlerden biri olan Ayhan Erel de bu atamayı doğruladı. Erel, konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, “Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun kuracağı partinin; Manisa ilinde teşkilatlanma çalışmalarında koordinatör olarak Serbülent Vatanoğlu görevlendirilmiştir. İlimize ve ülkemize hayırlı olsun.” dedi.

Muhabir: Didem ALTINAY