Uzun yıllar sonra seçim kaybeden ve yerel seçimlerde ikinci parti konumunda düşen AK Parti, 2028 için şimdiden işi sıkı tutuyor. AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, parti teşkilatları olarak bu yazı iyi değerlendireceklerini vurguladı. Baybatur, “17 ilçemiz teşkilatlarımızla beraber bu yazı iyi değerlendireceğiz. Yazdan sonra kongre süreçlerimiz başlayacak. Taslağımız belli ama tam karar alınmadı. Önümüzdeki MYK’de Cumhurbaşkanımız uygun görürse karar alınacak. Kongrelerimizi usulüne uygun, AK Parti’ye yakışır bir şekilde değişimler gerekiyorsa değişimler yapılacak. Eksiklikler varsa giderilecek. Yanlışlar varsa düzeltilecek. Ve biz kadrolarımızı hazır hale getireceğiz” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa teşkilatı olarak yaz tatili formatına girmeden sahada çalışılması gerektiğini kaydetti. AK Parti’nin hali hazırda genelde iktidar partisi olduğunu vurgulayan Baybatur, “Cumhur ittifakı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bu devam ediyor” dedi.

Manisa’da halk ekmek zamlandı! Manisa’da halk ekmek zamlandı!

31 Mart seçimlerinde sandıklardan çıkan sonuçlara saygı duyduklarını ifade eden Baybatur, “31 Mart seçimlerinde sandıktan çıkan iradeyi gördük, çıkan sonuca saygı duyuyoruz. Milletimizin takdiri bu şekildedir. Burada seçilen tüm belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. Önemli olan ülkemizi, milletimize, Manisa’mıza hizmet etmektir. Bizlerde iktidar olarak biz bize düşenleri yapacağız. Yatırımlar noktasında yapılması gereken elzem çalışmaları yapacağız. Eksiklikler varsa tamamlanması için mücadelemize devam edeceğiz. 17 ilçemiz teşkilatlarımızla beraber bu yazı iyi değerlendireceğiz. Yazdan sonra kongre süreçlerimiz başlayacak. Taslağımız belli ama tam karar alınmadı. Önümüzdeki MYK’de Cumhurbaşkanımız uygun görürse karar alınacak. Kongrelerimizi usulüne uygun, AK Parti’ye yakışır bir şekilde değişimler gerekiyorsa değişimler yapılacak. Eksiklikler varsa giderilecek. Yanlışlar varsa düzeltilecek. Ve biz kadrolarımızı hazır hale getireceğiz” diye konuştu.

Muhabir: Özkan ÇELİK