Anadolu Buluşmaları’nda Manisa’da birlik ve beraberlik günü Anadolu Buluşmaları’nda Manisa’da birlik ve beraberlik günü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde yaklaşık 1,5 ay önce faaliyete geçen TURYAP Akhisar Emlak Danışmanlığı, önemli bir etkinliğe imza attı. TURYAP Akademi işbirliğiyle düzenlenen ilk Seviye 5 Emlak sınavı, Kütahya Çelik Akademi Belgelendirme firmasından gelen Ataullah Ünal tarafından gerçekleştirildi.

13 kursiyerin katılımıyla gerçekleşen yazılı ve sözlü sınavda, kursiyerlere bilgilendirmeler yapıldı.

TURYAP Akhisar Temsilcisi Pınar Gören, sınav sonrası yaptığı açıklamada, "TURYAP’ı Akhisar’da açtığımızda hayalimiz, TURYAP Akademi olarak hizmet vermekti. Bugün ilk sınıfımızı mezun ettik. Hem teorik hem yazılı sınavları uzman ekip eşliğinde gerçekleştirdik," ifadelerini kullandı. Gören, kursiyerlerin stajlarını da kısa süre içinde tamamlayabileceklerini belirtti.

Gören, ayrıca TURYAP Akhisar’ın, kursiyerlerin kariyer edinmelerine destek vermek için her zaman kapılarının açık olduğunu vurguladı. "Eğitime ulaşamayan çevre ilçelerden gelen kursiyerlerimize belgelendirme hizmeti sunmaya devam edeceğiz," diyen Gören, bugünkü etkinlikte kursiyerlere başarılar diledi. Bu sınav, Akhisar’da emlak danışmanlarının sayısını artırma hedefinin bir parçası olarak kaydedildi.

Muhabir: Özkan ÇELİK