Dev firmadan kötü haber… İflas başvurusu yaptı! Dev firmadan kötü haber… İflas başvurusu yaptı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) ve ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) gelen faiz indirimi beklentileriyle birlikte altın fiyatlarında hareketlilik hız kazandı. Gram altın fiyatı rekor kırarak 2.807 TL’ye ulaştı. Ons altın ise sabah saatlerinde 2.507 dolar seviyesine çıkarak zirve yaptı. Fiyatlardaki bu artış sonrası yatırımcılar altın almanın mantıklı olup olmadığını sorgularken, İslam Memiş bu soruya yanıt verdi.

Gram altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketlilik ile birlikte güncel rakamlarda 2807 olarak ekrana yansıdı. Para piyasaları uzmanı İslam Memiş herkesin aklındaki soruların yanıtını veriyor.

Evde, bankada gram altın biriktirenlere önemli açıklamalarda bulunan Memiş, altın alır mıydım? sorusunu yanıtladı. İşte İslam Memiş’in o açıklamaları…

Yeni Rekor Denemeleri Devam Edecek

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Memiş, “Gram altının yeni rekoru 2.851 TL, ons altının da 2.570 dolar. Ancak altın almak için doğru zaman olmadığını vurgulayan Memiş, “Bugün alır mıydım? Hayır” ifadelerini kullanarak yatırımcıları temkinli olmaları konusunda uyardı. Yıl sonuna kadar yeni rekor denemelerinin devam edeceğini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi