İngiltere’de kan donduran bir olay yaşandı…

Babasını Zehirledi, Annesini Bıçakladı

36 yaşındaki Virginia McCullough, ilk olarak babası John McCullough’ı (70) ilaçla zehirleyerek öldürdü. Ardından annesi Lois McCullough’u (71) dövüp bıçaklayarak hayatına son verdi. Cinayetler, 2019 yılının Haziran ayında işlendi.

Yıllarca Cesetlerle Yaşadı ve Yalan Söyledi

McCullough, yaklaşık dört yıl boyunca ölen anne ve babasının cesetleriyle aynı evde yaşamaya devam etti. Bu süre zarfında aile üyelerine ve çevresine sürekli yalan söyleyerek, ebeveynlerinin nerede olduğu hakkında çeşitli bahaneler uydurdu. Kadının yalanları, ebeveynlerinin doktorlarının, kaçırılan randevular üzerine endişelenerek yetkililere başvurmasıyla ortaya çıktı.

Anne Ve Babasini Oldurup Cesetleri Ile 4 Yil 17922034 629 M

Gazze’de son durum: Can kaybı 41 bin 825’e yükseldi Gazze’de son durum: Can kaybı 41 bin 825’e yükseldi

Evde Derme Çatma Mezar Bulundu

Polis, 15 Eylül 2023’te McCullough’ın evine zorla girerek cesetleri buldu. Babası John McCullough’ın cesedi, battaniyelerle örtülmüş ve üzerine resimler ve tablolar yerleştirilmiş derme çatma bir mezar şeklinde bulunurken, annesi Lois McCullough’un cesedi bir uyku tulumuna sarılı halde gardıropta bulundu. Mahkeme, babanın cesedi için yapılan düzenlemeyi "ev yapımı bir türbe" olarak tanımladı.

Maaşlarını Almaya Devam Etti

Virginia McCullough, anne ve babasını öldürdükten sonra onların emeklilik maaşlarını çekmeye devam etti. Mart 2019’dan itibaren kadının, yaklaşık 135 bin sterlin (yaklaşık 6 milyon TL) kadar emeklilik maaşından yararlandığı tespit edildi. Savcı, McCullough’ın bu süre zarfında yaptığı harcamalarda lüks bir yaşam belirtisi olmadığını, paranın çoğunu kumarda kaybettiğinin tahmin edildiğini belirtti.

Anne Ve Babasini Canice Katletti 4 Yil Cesetleriyle Beraber Yasadi Nedeni Ise Kan Dondurdu 17287373362249 2

Cezası Belli Oldu

Temmuz ayında iki cinayetten suçlu bulunan Virginia McCullough, en az 36 yıl olmak üzere müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, McCullough’ın soğukkanlı ve planlı bir şekilde hareket ettiğini belirtti. Yargıç, kadının cinayetleri itiraf etmesine rağmen uzun süre boyunca yalan söyleyerek durumu gizlemesinin suçun ağırlığını artırdığını ifade etti.

Kaynak: Haber Merkezi