Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırı, kentte büyük bir paniğe yol açtı. Güvenlik Mahallesi Vatan Bulvarı üzerinde bulunan bir işyeri, motosikletli bir saldırgan tarafından otomatik silahla tarandı.

Can Kaybı Yaşanmadı

İşyeri kapalı olduğundan olayda can kaybı yaşanmazken, işyerine ve çevredeki alanlara çok sayıda kurşun isabet etti. Aynı işyeri sahibine ait başka bir işletmenin de kısa süre önce benzer şekilde kurşunlandığı ortaya çıktı.

Olay, sabah 06.30 sularında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, motosikletli bir kişi, işyerinin önünde durarak otomatik silahla işyerine ateş açtı. Saldırgan, işyeri ve çevreye 16 kurşun sıktıktan sonra geldiği motosikletle hızla olay yerinden uzaklaştı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

16 Boş Kovan Tespit Etti

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede 16 boş kovan tespit etti. Olay sırasında işyerlerinin kapalı olması, can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti.

Müge Anlı’da annesini öldüren cani evlat cinayeti itiraf etti Müge Anlı’da annesini öldüren cani evlat cinayeti itiraf etti

Kurşunlanan işyerinde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, işyeri sahibinin başka bir işletmesinin de birkaç gün önce benzer bir saldırıya uğradığı öğrenildi. Saldırının sebebi henüz netlik kazanmazken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA