Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi'nde akrabalar arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışma trajik bir sonla bitti. Aynı aileden bir kişi hayatını kaybederken, biri ağır olmak üzere iki kişi yaralandı. Olay, daha önce aralarında husumet bulunan iki aileyi bir kez daha karşı karşıya getirdi.

Av Tüfeğiyle Ateş Açtı

Edinilen bilgilere göre, arazi paylaşımı amacıyla bir araya gelen hala-dayı çocukları olan K. ve E. aileleri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ali E., motosikletiyle olay yerine gelip elindeki av tüfeğiyle karşı tarafa ateş açtı.

Açılan ateş sonucu, 40 yaşındaki Abdül Oktay K. olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 17 yaşındaki Nevzat K. ise hastaneye kaldırıldıktan sonra Antalya’ya sevk edildi. Kavga sırasında kulağından yaralanan Selçuk K. ise olay yerinde tedavi edilmesine rağmen hastaneye gitmeyi reddetti.

Olay sonrasında Ali E., jandarma ekipleri tarafından yakalanırken, olayda kullanılan tüfek ve motosiklet olay yerinin yakınında ele geçirildi. Ayrıca, E.’in babasının da daha önce aynı aileden bir kişiyi yaralamaktan cezaevinde olduğu öğrenildi.

Komando Birlikleriyle Güvenlik Önlemi Alındı

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Abdül Oktay K.'nın cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Jandarma, olayın yaşandığı köyde olası başka olaylara karşı komando birlikleriyle güvenlik önlemi aldı.

Yeni doğan buzağıyı görünce gözlerine inanamadı: ’25 yıldır ilk defa böyle bir şey gördüm’ Yeni doğan buzağıyı görünce gözlerine inanamadı: ’25 yıldır ilk defa böyle bir şey gördüm’

Kaynak: İHA