Burdur Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, Bilecik'te otobüsten indirilen bir çiftin yakınları, olaydan habersiz şoför ve muavini sopalarla darp etti. Saldırganlar, olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, darp edilen otobüs personeli hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'dan Antalya'ya gitmekte olan 26 BZ 038 plakalı Buzlu Turizm otobüsünde M.Ç. ve eşi Ş.Ç., muavin ile otobüsün mola vermemesi nedeniyle tartıştı ve Bilecik'te indirildi. Çift, Burdur'daki akrabalarına haber vererek taksiyle oraya hareket etti.

Ancak Eskişehir'de şoför, Kütahya'da muavin değiştirildiği için Burdur'a varan yeni personel, olayla ilgisi olmadığı halde saldırıya uğradı. M.Ç.'nin yakınları R.Ç., Y.Ç., E.Ç. ve diğerleri, ellerinde sopa, balta sapları ve demir çubuklarla otobüse saldırdı.

“Ne Olduğunu Anlamadık”

Muavin Mustafa Erdoğan, "Bagaj indirirken bir anda saldırıya uğradık, ne olduğunu anlamadık. Onlarla hiçbir alakamız yoktu" derken, otobüs şoförü Ali Çelebi ise kafasından balta sapıyla darbe aldığını, burun çatlağı yaşadığını belirtti.

İstanbul’da kadına bıçak çekip darp eden magandaya meydan dayağı! İstanbul’da kadına bıçak çekip darp eden magandaya meydan dayağı!

Serbest Bırakıldılar

Olay sonrası polis ekipleri tarafından güvenlik kameraları incelenerek saldırganlar yakalanıp gözaltına alındı. Yaralı personel tedavi altına alınırken, saldırganlar emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Kaynak: İHA