Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya üreticilerinden Arçelik, Manisa’daki fabrikasında farklı pozisyonlarda personel arayışına başladı.

Teknoloji ve üretim kapasitesini sürekli artıran Arçelik, fabrikadaki üretim süreçlerini güçlendirmek amacıyla nitelikli iş gücüne ihtiyaç duyuyor. Bu doğrultuda Arçelik, elektrik bakım teknisyeni, AR-GE tasarım teknikeri, mekanik bakım teknisyeni ve forklift operatörü pozisyonlarında alımlar gerçekleştirecek.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: “Altın satmayın, takas yapın” İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına uyarı: “Altın satmayın, takas yapın”

Arçelik’in Manisa fabrikasında görev almak isteyen adaylar için birbirinden farklı iş fırsatları bulunuyor.

Şirketin aradığı pozisyonlar şu şekilde sıralanıyor:

  • Elektrik bakım teknisyeni: Üretimdeki makine ve ekipmanın arızalanması durumunda arıza tespiti yapmak ve arızanın giderilmesini sağlayacak teknik bilgiye sahip personeller aranıyor. Bu pozisyona başvuracak adayların, elektrik bakım ve onarım konularında deneyimli olmaları bekleniyor.
  • AR-GE Tasarım Teknikeri: Çamaşır makinesi fabrikasında görev alacak tasarım teknikerinin, en az 5 yıl deneyim sahibi olması, analitik düşünme becerisine sahip, CAD tecrübesi olan ve teknik resim okuyabilen biri olması isteniyor.
  • Mekanik bakım teknisyeni: Üretim makinelerinin mekanik sistemlerinin bakım ve onarım işlerinde çalışacak teknisyenler aranıyor. Adayların en az lise mezunu, 5 yıl deneyimli, man-lift ehliyeti sahibi, hidrolik ve pnömatik sistemler hakkında bilgi sahibi olmaları gerekiyor.
  • Forklift operatörü: Arçelik’in Manisa fabrikasında bulunan üretim yöneticiliğine bağlı forlift operatörü pozisyonunda görev alacak ekip arkadaşı arıyor. Fabrika içerisinde forklift ile yapılması gereken tüm taşıma işlerini yerine getirmesi beklendiği belirtildi. Ayrıca pozisyonun belirli süreli olduğu ve 2-5 ay arası bir sözleşme süreci öngörüldüğü belirtildi. Başarılı adayların kadroya alınma durumları da değerlendirilecek.

Arçelik, Manisa’daki fabrikasında farklı pozisyonlar için istihdam sağlamak isteyen şirket, iş arayanlara istihdam fırsatı sunuyor. Başvurular kariyer platformları üzerinden yapılabiliyor ve uygun adaylar ilerleyen süreçlerde Arçelik bünyesinde istihdam edilecek. 

Kaynak: Haber Merkezi