Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında görev almak üzere 2.390 sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Başvurular, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacak.

Aranan Şartlar Neler?

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, personel alımları KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre yapılacak. Adayların başvurdukları pozisyon için ilgili bölümden mezun olmaları ve Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşımaları gerekiyor. Ayrıca, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik ya da malullük aylığı almaya hak kazanmamış olma koşulu aranıyor.

Son Gün 30 Ekim!

Adaylar başvurularını 15-30 Ekim 2024 tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifresi ile yapabilecek. Son başvuru saati 23:59 olarak belirlendi. Personel alımıyla ilgili duyurular, Bakanlığın resmi internet sitesinden takip edilebilecek.

Kredi kartlarından 750 TL’lik kesintiyle ilgili flaş gelişme! Kredi kartlarından 750 TL’lik kesintiyle ilgili flaş gelişme!

Kaynak: Haber Merkezi