Manisa’nın Yunusemre ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Semih Balaban, ilçe sınırları içerisinde bulunan vatandaşlara kısa mesaj göndererek uyarıda bulundu.

Başkan Balaban, belediyeye gelen başvurulardan bıkınca, çareyi kısa mesajda buldu. “şahıslara ait olan özel arsalar, tarlalar, fabrikalar, okullar ve sitelerin temizliğinden, tadilatından, moloz temizliğinden ve çevre düzenlemesinden yasal ve vicdani olarak hiçbir şekilde sorumlu değildir” diyen Balaban, vatandaşlardan duyarlı olmalarını istedi.

İşte Balaban’ın gönderdiği o mesaj:

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

“Belediyemiz şahıslara ait olan özel arsalar, tarlalar, fabrikalar, okullar ve sitelerin temizliğinden, tadilatından, moloz temizliğinden ve çevre düzenlemesinden yasal ve vicdani olarak hiçbir şekilde sorumlu değildir. Bu konuda belediyemize hiçbir başvuru yapılmaması rica olunur. Yapılacak hiçbir başvurunun da dikkate alınmayacağını tüm hemşehrilerimize bildiririz. Belediyenin esas sorumluluğu kamu yararına yapılacak hizmetlerdir. Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Muhabir: Özkan ÇELİK