Mersin'in Mezitli ilçesine bağlı Kuyuluk Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, bir adam sevgilisini boğarak öldürdü ve ardından gittiği evinde silahla intihar etti. Olay, bir gün sonra ortaya çıktı.

Diyarbakır’da uzman çavuş karısını öldürdü… Cinayette yeni detaylar var! Diyarbakır’da uzman çavuş karısını öldürdü… Cinayette yeni detaylar var!

İddiaya göre, 10 yaşındaki kızıyla yaşayan 41 yaşındaki S.Ö.A., 3 Ekim'de sevgilisi U.A.'yı evine davet etti. Burada henüz belirlenemeyen bir nedenle, U.A. Aslan'ı boğarak öldürdü. Olay esnasında çocuğun evde olmadığı öğrenildi. Aslan'ın cesedi, yakınlarının merak etmesi üzerine dün akşam bulundu.

Olayın ardından, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, evde yaptıkları incelemeler sonucunda Aslan'ın cenazesini otopsi için adli tıp kurumuna kaldırdı. Olayın şüphelisini yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, U.A.'nın adresine operasyon düzenledi. Ancak operasyona giden ekipler, U.A.'nın intihar ettiğini belirledi; şüpheli silahı kafasına sıkarak hayatına son vermişti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA