Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Bitron Elektromekanik isimli fabrika üretim elemanı, kalıp ayar teknisyeni ve bakım teknisyeni olarak çalışacak personeller arıyor. Fabrika, bu pozisyonlar için başvuruları kabul etmeye başladı.

Üretim Operatörü Aranıyor

Bitron Turkey, Manisa’daki üretim tesislerinde görev alacak üretim elemanı arıyor. Bu pozisyonda, tercihen üretim sektöründe en az 1 yıl deneyim sahibi olmak yeterli olacak. Deneyimsiz adaylar da başvurularını yapabilir. Adayların, 3 vardiya sisteminde çalışabilme yeteneğine sahip olmaları ve erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Ekran Alıntısı-166

Bakım Teknisyeni İhtiyacı Var!

Fabrika, bakım teknisyeni pozisyonu için de arayışta. Bu pozisyonda adaylardan Meslek Yüksek Okulu veya Endüstri Meslek Lisesi’nin Elektrik, Elektronik, Makina veya Mekatronik bölümlerinden mezun olmaları, ya da bakım alanında MYK belgesine sahip olmaları bekleniyor.

Ayrıca, en az 3 yıl deneyim sahibi, hidrolik, pnömatik ve PLC sistemleri hakkında bilgi sahibi olan, eğitime açık ve dinamik kişilerin tercih edileceği belirtildi. Manisa’da ikamet eden ve vardiyalı çalışabilecek adaylar başvuruda bulunabilir.

Erken emeklilik müjdesi… Askerlik ve doğum borçlanması detayı! Erken emeklilik müjdesi… Askerlik ve doğum borçlanması detayı!

Fabrika ayrıca, plastik enjeksiyon sistemleri hakkında bilgi sahibi, meslek lisesi mezunu veya MYK belgesine sahip kalıp ayar teknisyeni arıyor. Adayların iletişim becerileri güçlü ve takım çalışmasına yatkın olması bekleniyor. Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilecek ve Manisa’da ikamet eden adayların değerlendirileceği belirtildi.

Bitron Turkey, kariyerine yeni bir yön vermek isteyen nitelikli adayları bekliyor. Manisa'daki bu pozisyonlar için başvurular devam ediyor. Adaylar, fırsatları değerlendirerek Bitron Turkey ailesine katılabilir.

Kaynak: Haber Merkezi