Manisa Büyükşehir Belediyesi, farklı alımlarda işçi alımlarına devam ediyor. BESOT bünyesinde yapılacak işçi alımının detaylarını derledik…

Manisa Büyükşehir Belediyesi BESOT bünyesinde çalışmak üzere işçi alımı yapacak. İşçi alımı farklı alanlarda gerçekleşecek. MABEM iç mekan temizlik personeli işçi alımı, MABEM iç mekan temizlik personeli işçi alımı, Tarih öğretmeni ve bayan gassal alımı yapacak. Detaylar aşağıda…

MABEM İç Mekan Temizlik Personeli İşçi Alımı Şartları

Kamu kurumlarına işçi alımı yönetmeliğine uygunluk, yasa dışı faaliyetlerden uzaklık, kamu haklarından mahrumiyet bulunmamak, Bulunduğu ilçede ikametinin olması, En az ilköğretim mezunu olmak, ekip çalışmasına uyumlu olmak, İş sağlığı ve iş güvenliği açısından engeli bulunmaması ve İŞKUR kaydının olması gerekiyor.

ÇKSM İç Mekan Temizlik Personeli İşçi Alımı Şartları

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Saruhanlı ilçesine 1 ÇKSM iç mekan temizlik personeli alımı yapacak. Başvuracak olan aday; Yasa dışı ideolojik amaçlı faaliyetlere, anarşi ve terör eylemlerine herhangi bir suretle karışmamış veya katılmamış olma, Sabıka kaydının olmaması, Saruhanlı ilçesinde ikamet ediyor olması şartı, En az ilköğretim mezunu olmak, ekip çalışmasına uyumlu olmak, İş sağlığı ve iş güvenliği açısından engeli bulunmaması ve İŞKUR kaydının bulunması gerekiyor.

Tarih Öğretmeni Alımı Şartları

Kamu kurumlarına işçi alımı yönetmeliğine uygunluk, yasa dışı faaliyetlerden uzaklık, kamu haklarından mahrumiyet bulunmamak, sabıka kaydının bulunmaması, aşvuru yapan adayların başvuru yaptığı ilçede ikamet etmesi, en az üniversite mezunu olmak, ekip çalışmasına uyumlu olması ve İŞKUR şartının bulunması gerekiyor.

Bayan Gassal Alımı Şartları

Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Salihli ilçesine bayan gassal alımı yapacak. Başvuracak olan adayların Kamu kurumlarına işçi alımı yönetmeliğine uygunluk, yasa dışı faaliyetlerden uzaklık, kamu haklarından mahrumiyet bulunmama, meslek grubuna uygun Lisans veya Ön Lisans mezunu veya İmam Hatip Lisesi Mezunu olma, bulunmadığı takdirde en az İlköğretim mezunu olup; Müftülüğe bağlı Kuran Kurslarından alınmış Kuran Kursu diploması veya Cenaze Yıkama Belgesine sahip olma, engel durumunun olmaması ve Salihli ilçesinde ikamet etmesi gerekiyor.

İlanlara başvuru, 13.09.2024 08.30 tarihinde başvurular alınacak ve aynı gün içerisinde 17.30’da başvurular son bulacak.

Dünyanın en büyük gösterisini yapıyorlar... Kırkağaç reklam yüzü oldu Dünyanın en büyük gösterisini yapıyorlar... Kırkağaç reklam yüzü oldu

Kaynak: Haber merkezi