Narin Güran cinayetinde şok iddia: Cesedi taşıyan Nevzat Bahtiyar’ın kızı kaçırılıp hamile bırakılmış! Narin Güran cinayetinde şok iddia: Cesedi taşıyan Nevzat Bahtiyar’ın kızı kaçırılıp hamile bırakılmış!

İsrail’in Gazze'ye yönelik saldırılarına Türkiye’nin birçok yerinde çeşitli protestolarla tepki gösterilirken İsrail kökenli markalara yönelik boykot çağrıları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. İsrail menşeili ve Gazze'deki katliama sessiz kalan firmaların ürünlerinin boykot edilmesi için harekete geçen belediyeler arasına Manisa Büyükşehir Belediyesi de katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İsrail ürünlerinin boykot edileceğini ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla sosyal tesislerinde İsrail menşeli ürünlerin satışını durdurdu. Buna göre Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal tesislerinde iştiraki işletmelerinde İsrail menşeli ürünlerin satışları askıya alındı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Sosyal Tesislerimiz ve İştiraklerimizde İsrail ürünlerini kullanmıyor ve tüm hemşehrilerimize de İsrail’i destekleyen firmaların ürünlerini kullanmaması çağrısında bulunuyoruz.” ifadeleri kullanıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Masum sivilleri hedef alan, bebeklerin üzerine bomba yağdıran İsrail ürünlerini #BoykottaBizDeVarız. Dualarımızla Filistin'in yanındayız...” sözleriyle Filistin halkının yanında olduğunu ve boykota destek verdiğini açıkladı. Almıla Nur BERİLĞEN

Editör: Onur Yılmaz