Manisa Futbol Kulübü’nün antrenmanlarını yaptığı, konakladığı Fikri Bayrıl Tesislerinin etrafı, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen CHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi yönetimince, ‘keyfi kazı’larla köstebek yuvasına döndürüldü.

Whatsapp Image 2024 09 21 At 11.40.08

Ekiplerin gelip kazdığı, sonra günlerce uğramadığı çalışmalar kulübü mağdur ederken, bugün bir kez daha tesislerin etrafında kazı çalışması yapıldı. MASKİ’den 3 ekip, kazı için bölgeye geldi.

GDZ Elektrik duyurdu: 21 Eylül Cumartesi 2024 Manisa elektrik kesintisi GDZ Elektrik duyurdu: 21 Eylül Cumartesi 2024 Manisa elektrik kesintisi

Tesislerin sporcu girişine kadar gelen kazı çalışmaları nedeniyle giriş çıkışların bile engellediği görülürken, tesise de maddi hasar verildi.

Manisa Futbol Kulübü yetkilileri kazılar ve maddi hasar nedeniyle şikayetçi olurken, olay yerine polis ekipleri geldi. Ekiplerin, 1 kepçe ile kazı yapması, 2 kepçeyi de yedekte tutması dikkatlerden kaçmadı.

Whatsapp Image 2024 09 21 At 11.40.05 (1)

“Kamu Gücünü Sorumsuzca Kullanabilirsiniz, Yıkabilirsiniz Ama Yıldıramazsınız”

Manisa Futbol Kulübü’nden kazılara ilişkin açıklama yapıldı. “Kamu gücünü sorumsuzca kullanabilirsiniz, yıkabilirsiniz ama yıldıramazsınız” başlığı ile yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Takımımızın dün akşam oynadığı ve 5-1 galip geldiği maçın ardından sabahın ilk ışıklarıyla birlikte galibiyetimizi adeta içeri girerek kutlamaya gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerine teşekkür ediyoruz. Olası bir arıza durumunda yedek kepçeler bekletmeleri ise büyük incelik."

Kaynak: Haber Merkezi