Eski Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir futbolcusu Josef de Souza, memleketi Brezilya’da silahlı bir soygunun hedefi oldu. Oğlunun da yanında bulunduğu sırada silahlı kişiler tarafından durdurulan Souza, yaşadığı korku dolu anları sosyal medya üzerinden paylaştı.

Souza, yaptığı açıklamada hırsızların kendisinden sadece değerli eşyalarını değil, ayağındaki terlikleri dahi aldığını belirterek, "Hayatımın en korkutucu anlarından biriydi. Oğlumun da yanımda olması her şeyi daha da zorlaştırdı. Hırsızlar silah zoruyla bizi durdurdu ve terliğimi bile aldılar." ifadelerini kullandı.

Esra Erol’da pes dedirten olay! Bebeğe uyuması için alkol içirdiler! Esra Erol’da pes dedirten olay! Bebeğe uyuması için alkol içirdiler!

Josef de Souza’nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, soygunun ardından yerel polis yetkilileri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Josef de Souza, Türkiye'de Ankaragücü-Beşiktaş maçında bir taraftarın saldırısına uğramıştı.Türkiye’de can güvenliğim yok diyerek ülkeden ayrılan Josef de Souza’nın başına gelenler dikkat çekti. 

Kaynak: Haber Merkezi