CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in taraftarı olduğu futbol takımı, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Özgür Özel, siyaset dünyasındaki aktif rolü ve liderliğiyle tanınırken spor dünyasına olan ilgisi de dikkat çekiyor.

Özel’in hangi takımı tuttuğunu merak edip öğrenmek isteyenler genellikle internette bu konuda araştırma yapıyor. Peki, Özgür Özel hangi takımlı? CHP Lideri Özel hangi takımı tutuyor? Cevabı haberde...

Özgürözel-1

ÖZGÜR ÖZEL’İN FUTBOLA OLAN İLGİSİ

Türk siyasetinin önemli isimlerinden biri olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aynı zamanda spor dünyasına olan ilgiyle de tanınıyor. Sporun birleştirici gücüne inanan Özel, çeşitli spor dallarına olan merakı ve özellikle futbol tutkusu dikkat çekiyor. Sporun toplum üzerinde yarattığı olumlu etkileri sıkça dile getiren Özgür Özel, gençleri ve çocukları spora yönlendirmeye büyük önem vermektedir.

Özgürözel2-1

CHP LİDERİ ÖZGÜR ÖZEL HANGİ TAKIMLI?

Verdiği yeni bir röportajda dikkat çeken açıklamalar yapan CHP lideri Özgür Özel, Fenerbahçe'yi tuttuğunu açıkladı.

Fbahçegsbjk

Özgür Özel’e “Galatasaraylı olmalısınız” denildikten sonra Özel, “Hayır, Fenerbahçeliyim” diyerek Fenerbahçe'yi tuttuğunu açıkladı.

“Nasıl Fenerbahçeli oldunuz?” sorusu üzerine ise Özgür Özel şu cevabı verdi:

“7 yaşımdan beri Fenerbahçeliyim. Sigarayı bırakırken kendi kendime, 'Özgür, bırak şu sigarayı. Çok özlersen Fenerbahçe şampiyonluk turu atarken bir tane yakarsın.' dedim. Ama 10 yıldır şampiyonluk da nasip olmadı, tek bir sigara da.”

Fenerbahçe1

ÖZGÜR ÖZEL’İN FENERBAHÇE TUTKUSU

Özgür Özel’in Fenerbahçe sevgisi, siyasi kimliğinin ötesinde onun kişisel yönlerinden biri olarak öne çıkıyor. Bu açıklamasından sonra siyasetteki başarılarıyla değil aynı zamanda Fenerbahçe’ye duyduğu derin bağlılıkla kamuoyunun ilgisini çekti. Özel’in Fenerbahçe’ye duyduğu derin sevgi ve bağlılık, onun sadece bir spor takımıyla değil aynı zamanda sporun toplumsal etkileriyle de güçlü bir bağ kurduğunu gösteriyor.

Sporun toplum üzerindeki olumlu etkilerini sürekli olarak vurgulayan Özgür Özel, gençlerin ve çocukların spor yapmalarını teşvik etme konusunda önemli bir rol oynuyor. Fenerbahçe’ye olan sevgisi, bu spor tutkusunun sadece bir takım tercihinden ibaret olmadığını, aynı zamanda sporun yaşam kalitesini artırıcı etkilerini de yansıttığını gösteriyor.

Fener(1)2

Carlo Ancelotti'den Halil Umut Meler'e Sert Tepki Carlo Ancelotti'den Halil Umut Meler'e Sert Tepki

Editör: Nuray Bozkurt