Süper Lig’e damga vuruyordu… BAL’a kabus gibi başladı! Süper Lig’e damga vuruyordu… BAL’a kabus gibi başladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, UEFA Uluslar Ligi kadrosuna ilk kez dahil edilen Atakan Karazor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Almanya'nın Stuttgart takımında forma giyen Karazor’un 2022’den bu yana devam eden ‘cinsel istismar’ dava süreci hakkında konuşan Kazancı, "Atakan’ın masum olduğuna inanıyoruz" dedi.

Kazancı, milli takıma davet edilen futbolcunun dava sürecinin hala devam ettiğini, ancak "Son birkaç gündür sosyal medyadaki hassasiyeti anlıyorum. Son günlerde meydana gelen kadına ve çocuğa şiddet vakaları hepimizi üzdü. Umarım bunlar son bulur. Atakan ile alakalı 2022 yılından bu yana devam eden bir dava süreci var. Her birey suçu kanıtlanana kadar masumdur. Biz Atakan’ın masum olduğuna inanıyoruz." ifadelerini kullandı.


 

Atakan Karazor’un Milli Takıma Çağrılması Tepki Çekmişti

TFF Başkan Vekili, sosyal medyada Karazor'un milli takıma çağrılmasıyla ilgili tepkilere değinerek, "Maalesef özellikle futbol dünyasında bu vakalar artmaya başladı. Kendisi şu anda Stuttgart’ta kaptanlığa kadar yükseldi ve Alman Milli Takımı’nın kendisine büyük bir ilgisi vardı. İnanıyorum ki çok yakın zamanda onun beraati ile dava sonuçlanacak. Kendisinin bize çok büyük katkı vereceğine inanıyoruz. Dava İspanya’da sürüyor ancak kendisi son olarak Şampiyonlar Ligi maçında Real Madrid deplasmanında forma giydi. Dava devam ettiği için daha fazla bilgi veremiyoruz. Kendisine sahip çıkmamız gerek. Şiddetin her türlüsüne karşıyız." açıklamasını yaptı.

Kaynak: AA