Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara'nın girişimleri ile 29 Temmuz 2024 tarihinde ihalesi yapılan ve 6 Eylül 2024 tarihinde ihaleyi kazanan Yeşil Çınar Otomotiv İnşaat Tarım Ürünleri Nakliye Taahhüt ve Sanayi LTD. ŞTİ. yüklenici firma tarafından inşaat malzemelerinin sevkiyatina başlandı.

Üzümün başkenti Saruhanlı'da festival başladı! Üzümün başkenti Saruhanlı'da festival başladı!

14 Eylül 2024 Cumartesi günü yüklenici firma tırlarla inşaat malzemeleri ve temel kalıplarını 2. etap TOKİ inşaatının yapılacağı alana indirmeye başladı.

Yüklenici firmanın 16 Eylül Salı günü itibariyle 2. Etap TOKİ inşaatı alanında iş makineleri ile alan düzenleme ve temel kazım çalışmalarına başlayacağı öğrenildi.

BAŞKAN ERKAN KARA'DAN 3. ETAP TOKİ MÜJDESİ

Başkan Erkan Kara yaptığı açıklamada " Vatandaşlarımızın hasretle beklediği 2. Etap TOKİ konutları ile ilgili gerekli girişimleri yaparak ihaleyi gerçekleştirdik. İhaleyi kazanan firma bugün itibariyle çalışmalarına başladı. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Diğer yandan İlçemize 3. Etap TOKİ'yi kazandırmak için çalışmalara başladık. İlçemiz Kızılçağla mevkiine 3. Etap TOKİ konutları için görüşmelerimiz sürüyor. Yakın bir zamanda inşallah bu çalışmanında müjdesini vereceğiz "dedi.

Kaynak: Haber merkezi