Muğla’da korkutan kaza… Otomobil evin bahçesine daldı! Muğla’da korkutan kaza… Otomobil evin bahçesine daldı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Tekkeköy Mahallesinde akıllara durgunluk veren bir saldırı meydana geldi.

Kalkış saati gelen 110 numaralı Denizli Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsü sürücüsü Mustafa Yıldırım, aracının farından rahatsız olan Hüseyin K. tarafından sopayla saldırıya uğradı. Olayın ardından Hüseyin K.'nın oğlu Haluk K. da motosikletle olay yerine gelerek babasıyla birlikte şoförü darp etti.

Olay, Mustafa Yıldırım'ın son durakta ihtiyaç gidermek amacıyla kıraathaneye gitmesiyle başladı. Hüseyin K., otobüsün farlarının açık olmasından rahatsızlık duyarak şoförden farları kapatmasını istedi. Ancak, kalkış saatinin geldiğini fark eden Yıldırım, araca yöneldiği esnada Hüseyin K. tarafından sopayla saldırıya uğradı.

Çevredeki vatandaşlar araya girerek kavgayı ayırdı, ancak kısa bir süre sonra motosikletle olay yerine gelen Hüseyin K.'nın oğlu Haluk K., şoföre saldırdı. Saldırı sonucunda yüzünden yaralanan Mustafa Yıldırım hastaneye kaldırıldı.

A W277235 06

BABA-OĞUL GÖZALTINDALAR

Baba ve oğlu ise polis tarafından gözaltına alındı.

OLAY ANI KAMERADA

Olay anı, bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde Hüseyin K.'nın elinde sopayla şoföre yönelik tehditlerde bulunduğu, ardından oğlu Haluk K.'nın motosikletle olay yerine gelip şoföre saldırdığı anlar yer aldı.

“HUKUKİ OLARAK HAKLARIMI ARAYACAĞIM”

Saldırıya uğrayan otobüs şoförü Mustafa Yıldırım, o anları şöyle anlattı:

“Son durakta aracımı bırakarak ihtiyaç için kıraathaneye gittim. Kalkış saatime yakın bir vatandaş yanıma gelerek aracımın farlarını kapatmamı istedi. Bende kendisine kalkış saatimin geldiğini söyleyerek araca doğru yöneldim. O sırada elindeki sopayla bana saldırdı. Biz ayrıldıktan sonra arkasından oğlu geldi. İkisi birlikte saldırdı. Bu olay son değil ama son olmasını istiyoruz. Hukuki olarak haklarımı arayacağım. Bugün bana yapılan bu saldırı bir başka arkadaşıma daha ağır şekilde yapılabilir. Biraz daha saygı istiyoruz."

Kaynak: İHA