Son zamanlarda popülerlik kazanan Bitcoin, değer kaybına başlayarak yükseliş trendini tersine çevirdi. Ekonomist Selçuk Geçer, kripto para yatırımcılarını dikkatli olmaları konusunda uyararak, bu piyasanın risklerine işaret etti.

Bitcoin

BITCOIN’DE DÜŞÜŞ TRENDİ YAŞANIYOR

ABD'de Bitcoin SPOT ETF'lerinin Ocak ayında onaylanmasının ardından, Bitcoin üç aylık dönemde 73 bin dolar seviyesine çıkarak rekor kırdı. Ancak, son bir ay içinde yüzde 10 değer kaybeden Bitcoin, şu anda 61 bin dolara kadar düştü. Kripto para piyasasındaki bu düşüş, yatırımcılar arasında endişeye yol açtı. Kripto paraların gelecekte para birimi olarak potansiyelini korumasına rağmen, uzmanların görüşleri yatırımcılar için büyük bir belirleyici olmaya devam ediyor. Bu bağlamda, ekonomist Selçuk Geçer, kripto paralar hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Bitcoin yatırımcılarına önemli uyarılarda bulunan Selçuk Geçer, şöyle konuştu:

“Bir ürünün fiyatı düşerken alınır. Tepedeyken satın almaya çalışırsanız büyük hata yaparsınız. 72 bin dolardan alıp 100 bin dolara çıkmasını beklerseniz, elinizde kalır ve sonra pişman olursunuz. Kripto piyasası kandırıcı değil, siz dikkatsiz davranıyorsunuz. 72 bin dolardan almak yerine, fiyatların 15, 20 veya 30 bin dolara düşmesini bekleyin.”

Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar! Yumurtada ‘Son tüketim tarihi’ kalkıyor mu? Yetkili isimden çarpıcı açıklamalar!

Kaynak: Haber Merkezi