Çevre eski bakanlarından Rıza Akçalı'nın eşi Fatma Akçalı hayatını kaybetti. Fatma Akçalı için Hatuniye Camiinde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. İki çocuğunun annesi hayat arkadaşını kaybeden Akçalı cenaze namazında taziyeleri kabul ederken, çok sayıda siyasi ve vatandaş Akçalı'yı acı gününde yalnız bırakmadı. 

Doğru Yol Partisinden 19., 20. ve 21. dönem Manisa milletvekili olan ve Tansu Çiller Hükümeti döneminde 1993-1995 yılları arasında 2 seneden fazla Çevre Bakanı olarak görev yapan Rıza Akçalı'nın eşi 2 çocuk annesi Fatma Akçalı hayatını kaybetti.

03.07.2024 Manisa’da bugün hayatını kaybedenler 03.07.2024 Manisa’da bugün hayatını kaybedenler

8 yıldır parkinson hastalığı ile mücadele eden Fatma Akçalı 71 yaşındaydı. Hatuniye Camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Fatma Akçalı'nın cenazesi dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şehzadeler Kaymakamı Fatih Genel, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sait türek, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Manisa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL