Programa katılan Betül Yorulmaz, eşi Veysel’in başka bir kadından ikiz bebekleri olduğunu öne sürmüştü. Yapılan DNA testi sonucunda ise bebeklerden birinin babasının Veysel, diğerinin ise bir başkası olduğu ortaya çıkmıştı.

Veysel ile Betül boşanmış, herkes kendi yoluna devam etmişti. İlginç olayın üzerinden 1 yıl geçti. Esra Erol, geçtiğimiz günkü programında Veysel Yorulmaz’ın İstanbul Gaziosmanpaşa’da sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı.

Bakanlık duyurdu! Okullara 30 bin temizlik personeli alınacak Bakanlık duyurdu! Okullara 30 bin temizlik personeli alınacak

“BEDDUA ETMİŞTİM AMA ÇOK ÜZÜLDÜM”

Telefonla Esra Erol’un programına bağlanan Veysel Yorulmaz’ın eski eşi Betül Yorulmaz, haberi Veysel’in amcasının oğlundan aldığını belirterek şunları söyledi:

“Ben şok oldum. Tamam ona beddua etmiştim ama sonradan da üzüldüm. Sonuçta çocuğumun babası. Ne olmuş, ne bitmiş bilmiyorum. Telefonla bile görüşmüyordum onunla. Zaten hayatındaki o kadınlardan hep şüpheleniyordum. Ölüm sebebi ile ilgili bir bilgim yok. Ben onlarla hiç görüşmüyorum. Detaylı olarak ne olduğunu bilmiyorum.”

Kaynak: Haber merkezi