Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin üçüncü haftasında, 24 Ekim 2024 tarihinde İngiltere'nin köklü kulüplerinden Manchester United'ı konuk ediyor. Taraftarlarının önünde galibiyet hedefleyen Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde elde ettiği 4 puanla 13. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe-Manchester Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Fenerbahçe-Manchester United maçı, TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar, bu zorlu karşılaşmayı bu kanaldan takip edebilecek.

Fenerbahçe-Manchester MaçI Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Fenerbahçe ve Manchester United arasındaki maç, 24 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek. Mücadele, saat 22.00'de başlayacak.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i

Fenerbahçe'nin, Manchester United karşısında sahaya sürmeyi planladığı muhtemel 11’i şöyle:

Manisa’da dostluk turnuvası… 550 çocuk buluştu Manisa’da dostluk turnuvası… 550 çocuk buluştu
  • Kaleci: Livakovic
  • Defans: Osayi, Çağlar, Djiku, Mert
  • Orta Saha: Fred, Amrabat
  • Forvet: Tadic, Szymanski, Maximin, En Nesyri

Fenerbahçe ve Manchester United’ın Ligde Durumu

Fenerbahçe, Avrupa Ligi'ne Union Saint-Gilloise karşısında 2-1'lik galibiyetle başlayarak, ikinci maçında Twente ile 1-1 berabere kaldı ve 4 puanla 13. sırada yer alıyor. Manchester United ise, sahasında Twente ile 1-1 berabere kalmış ve deplasmanda Porto ile 3-3'lük bir eşitlik yaşamış, toplamda 2 puanla 21. sırada bulunuyor.

FBvsMANU Tarihî Rekabet

Fenerbahçe, Manchester United ile toplamda 6 kez karşılaşmış, bu maçlardan 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde ederek eşit bir rekabete sahip olmuştur. Bu karşılaşma, iki takım arasındaki 7. karşılaşma olacak ve Fenerbahçe, ikili rekabette öne geçmeyi hedefliyor.

FBvsMANU Sakatlıklar ve Eksikler

Fenerbahçe, sol bek sıkıntısı yaşarken, Jayden Oosterwolde sakatlık nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalacak. Ayrıca, Levent Mercan UEFA'ya bildirilen listede yer almadığı için bu maçta forma giyemeyecek. Cengiz Ünder de sakatlığı nedeniyle takımını yalnız bırakacak. Ayrıca, UEFA listesinde yer almayan Oğuz Aydın, Filip Kostić ve Bartuğ Elmaz da maça katılamayacak. 

Kaynak: Haber Merkezi