31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti’denManisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Op.Dr.Gürhan Özcan, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik eleştirilerine devam ediyor. Seçim sürecinin üzerinden yaklaşık 100 gün geçmesine rağmen bazı vaatlerin hala yerine getirilmediğini vurgulayan İYİ Partili Özcan, özellikle Zeyrek’in seçim döneminde sürekli dile getirdiği çocuklu anneler için ücretsiz ulaşım vaadini gündeme getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’e seslenen İYİ Partili Gürhan Özcan, 0-4 yaş çocuğu olan annelere toplu taşımada ulaşım desteği uygulamasının hayata geçirilmesini talep etti.  “Bu sözünü unuttu galiba” diyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i eleştiren İYİ Partili Özcan, “Şehir içi ulaşımında, son günlerde yüzde 40 oranında zam yapıldı. Ferdi Bey'in seçim vaatlerinden bir tanesi de, 0-4 yaş çocuğu olan anneler bedava ulaşım sözüydü. Bu sözünü unuttu galiba hiçbir yerde dile getirmiyor” dedi.

Özcan, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in seçim sürecinde verdiği sözleri hatırlatarak acilen hayata geçmesi gereken projeler olduğunu belirtti. Zeyrek'in Büyükşehir ile birlikte 14 ilçede CHP’li başkanlar ve çok sayıda meclis üyesine sahip olduğunu ifade eden Özcan, vaatlerin geciktirilmeden yerine getirilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti’de kongre yaklaşıyor… Dursun Ali Yıldız adaylığını açıkladı AK Parti’de kongre yaklaşıyor… Dursun Ali Yıldız adaylığını açıkladı

“BU SÖZÜNÜ UNUTTU GALİBA”

“Bu sözünü unuttu galiba” diyerek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’i eleştiren İYİ Partili Özcan, “Şehir içi ulaşımında, son günlerde yüzde 40 oranında zam yapıldı. Ferdi beyin seçim vaatlerinden bir tanesi de, 0-4 yaş çocuğu olan anneler bedava ulaşım sözüydü. Bu sözünü unuttu galiba hiçbir yerde dile getirmiyor” dedi.

"ÖĞRENCİLER İÇİN TOPLU TAŞIMADA ABONMANLIK SİSTEMİ BİR AN ÖNCE HAYATA GEÇİRİLMELİ"

Öğrenciler için toplu taşımada abonmanlık sisteminin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Özcan, “Abonmanlık sistemi hayata geçtiği andan itibaren , öğrencilerin tercihi abonmanlık yönünde olacak, okul servislerinin  sayısı azalacak ve trafik de rahatlama görülecektir. Diğer bir önerim ise kadın yolcuların, gece saat 22.00’den itibaren istediği yerde otobüsünde inip binme kolaylığı getirilmesidir. Bu uygulama ile kadınlar güvende olacaktır.Bahsettiğim, öğrenci abonmanlık sistemini ve 0-4 yaş annelerin ücretsiz ulaşım desteğini, diğer CHP’li belediyelerin çoğu uygulamaktadır, komşumuz olan CHP’li İzmir belediyesi billboardlar da desteğini buyurmaktadır” diye konuştu.

Yeni seçim dönemine kadar Büyükşehir Belediyesi’ne önerilerini ve tavsiyelerini iletmeye devam edeceğini belirten Özcan, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Aldığım oyların sorumluluğu ile mevcut başkanın söz verdiği konularda takipçi olacağım, yanlış ve eksik uygulamaların takipçisi olmaya devam edeceğim. Sadece ben değil, diğer partilerdeki, Büyükşehir Başkan adaylarının da benim gibi sorumluluk üstlenip, konuların takipçisi olmaları gerektiğine inanıyorum. Ben , önceki dönem adaylar gibi, seçim zamanına bir iki ay kala sahalara inip boy gösterenlerden olmayacağım, ben hep sahada , halkın içinde, sorunları dinleyen ve mücadele eden birisi olmaya devam edeceğim.”

Kaynak: Haber Merkezi