Manisa’da cinayet… Jandarma adım adım iz sürüp yakaladı! Manisa’da cinayet… Jandarma adım adım iz sürüp yakaladı!

Fethullah çı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen’in son görüntüleri, örgütün medya kanalı Herkül tarafından yayımlandı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Gülen, bir araba içerisinde şoförüyle birlikte görüntülendi. Siyah bir kazak giyen Gülen'in gözlerinin şiş olduğu ve bakışlarındaki donukluktan, demans hastalığının iyice ilerlediği dikkat çekti.

Kaçırılma İddiaları ve İç Çatışma

Gülen’in kaldığı Pensilvanya’daki örgüt kampından kaçırıldığı iddiaları gündemi uzun süredir meşgul ediyor. Bu iddiaları ilk olarak Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen dile getirmiş ve örgüt içindeki çatışmaları ifşa etmişti. Ebuseleme Gülen, FETÖ’nün üst düzey isimlerinden Mustafa Özcan ekibinin, Gülen’in yerine geçmeye çalıştığını ve Pensilvanya’daki kampın her yerine dinleme cihazları yerleştirildiğini öne sürmüştü. Özcan’ın bu hareketleri sonucunda Gülen’in "Uzun Cevdet" lakaplı Cevdet Türkyolu tarafından kaçırıldığı iddia edilmişti.

Demans Belirtileri İlerliyor

Gülen’in son görüntülerinde dikkat çeken en önemli detay ise demans hastalığının ilerlemesi. Daha önce de sağlık sorunları yaşayan Gülen, artık iyice yaşlandığı ve zihinsel olarak zayıfladığı belirtiliyor. FETÖ içindeki iç çatışmaların da bu durumla ilişkili olabileceği düşünülüyor.

FETÖ'nün, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra yaşadığı güç kaybı ve örgüt içi gerilimler devam ediyor. Gülen'in sağlık durumu ve örgüt içi hesaplaşmaların geleceği ise belirsizliğini koruyor. 

Kaynak: Haber Merkezi