Portekiz Premier Ligi’nde Benfica, ligin 9. haftasında Rio Ave ile karşılaştı. Türkiye’de Galatasaray formasıyla tanınan ve sezon başında Benfica’ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu, yeni takımında hız kesmeden skora katkı yapmaya devam ediyor. İlk 11’de sahaya çıkan Aktürkoğlu, ilk yarıda attığı üç golle Benfica taraftarlarını mest etti.

Kerem Aktürkoğlu Benfica ile Şov Yapıyor: 45 Dakikada 3 Gol Attı

Maçın 12. dakikasında Kerem, sağ kanattan yapılan ortayı kaleci Miszta'nın kurtarmak için çıkış yapması sonrası önünde buldu. Ustaca bir hareketle rakibini geçip topu ağlarla buluşturan Kerem, ilk golünü kaydetti. Dört dakika sonra, bir diğer yıldız oyuncu Angel Di Maria’nın ortasında, kaleye sırtı dönük olmasına rağmen iyi bir pozisyon alarak ikinci golünü attı. İlk yarının son anlarında, 45+2. dakikada, Di Maria'nın ceza sahasına çevirdiği top savunmadan sekince yine Kerem'in önüne düştü. Sağ çaprazdan yaptığı yerden vuruşla hat-trick’e imza atan milli oyuncu, skoru 3-0’a taşıyarak ilk yarıyı tamamladı.

Arda Güler'e top yüzü göstermeyen Ancelotti istediğini aldı! Arda gidiyor Arda Güler'e top yüzü göstermeyen Ancelotti istediğini aldı! Arda gidiyor

Kerem Aktürkoğlu'nun bu olağanüstü performansı, Benfica’daki hızlı uyumunun göstergesi olarak yorumlanırken, takım arkadaşları ve taraftarlar tarafından da büyük beğeni topladı. 

Kaynak: Haber Merkezi