İzmir'de kaçak alkol operasyonu… Piyasa değeri 1 milyon TL İzmir'de kaçak alkol operasyonu… Piyasa değeri 1 milyon TL

26 Aralık 2023'te saat 16.00 sıralarında Çanakkale’nin Merkez ilçesi İsmetpaşa Mahallesi'ndeki masaj salonunda meydana gelen olayda, iddiaya göre Ramazan A. (41) aralarında husumet bulunan masaj salonu çalışanı Buket A’in (24) yüzüne kezzap attı.

VİDEO PAYLAŞMIŞ

Çevredeki vatandaşlar, A’in çığlıklarını duyarak 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Yaralanan A, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheli Ramazan A'yu Ezine ilçesinde yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahsın 3 Aralık 2023’te sosyal medya hesabından 'Sevdiğinin yüzüne kezzap attı' başlıklı bir video paylaştığı belirlendi. 

Tutuklanan Ramazan A. hakkında A’e karşı ‘canavarca hisle kasten silahla yaralama’ suçundan ve olay günü tarafları ayırmaya çalışan Tuğçe Y’a karşı ise ‘basit yaralama’ suçundan 2'nci Asliye Ceza Hakimliği'nde dava açıldı. Davanın bugün görülen 3’ncü duruşmasında tutuklu sanık Ramazan A, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden duruşmaya katıldı. Davacı Buket A. ise duruşma salonunda hazır bulundu. 

Ramazan A. duruşmada, “Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Ben Buket’e ihtiyacı olduğu zaman para gönderiyordum. Faturalarını da ödüyordum. Ben hep mahkeme heyetine doğruları söyledim. Kanundan kaçacak bir adam değilim.

3 Aralık’ta Instagram üzerinden 'Sevdiğinin yüzüne kezzap attı' başlıklı videoyu ben paylaştım. O gün sarhoştum. Videoyu izledim paylaştım. Ancak videoyu paylaşmamda özel bir durum yok. Buket Hanım'ın mahkemeye sunduğu 239 bin 600 TL’lik ilaç ve tıbbı malzeme giderlerini karşılamak istiyorum. Suçlu benim, Buket’in zararını karşılamak istiyorum” şeklinde savunma yaptı.

Tarafların dinlenilmesinin ardından sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 10 Ekim’e erteledi.

Kaynak: İHA