Afyonkarahisar'ın Dörtyol Mahallesi'nde gençler arasında çıkan tartışma, kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında olaya müdahale eden bir polis memuru ile iki genç yaralandı.Yaralılardan birinin hayati tehlikesi olduğu belirtilirken, polis ekipleri olaya karışan şahısları gözaltına aldı.

Olay, Dörtyol Mahallesi'nde bir otelin yanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D.A., E.A., B.U. ile aralarında husumet bulunan İ.A. (17) ve kardeşi A.A. (16) arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçakların kullanıldığı kavgada, İ.A., kardeşi A.A. ve olaya müdahale eden polis memuru E.Ö. yaralandı.

Marmara Gölü’nün ardından Ege’de bir göl daha tehlike altında! Marmara Gölü’nün ardından Ege’de bir göl daha tehlike altında!

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

 İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı. İ.A.'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Ayağından yaralanan polis memuru E.Ö. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis ekipleri, kavgaya karışan D.A., E.A. ve B.U.’yu gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yaralıların sağlık durumu yakından takip ediliyor.

Kaynak: İHA