Gölmarmara Belediyesi ve Hizmet İş Sendikası, belediye çalışanlarının haklarını koruma ve iyileştirme amacıyla toplu iş sözleşmesi imzaladı. Törene, Gölmarmara Belediye Başkanı Cem Aykan, Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat, Belediye Başkan Yardımcısı Şencan Yeşilköy ve Sendika Başkan Yardımcısı Özlem Akın katıldı.

Gölmarmara Belediyesi İşçi Sözleşmesi

İmza töreni sırasında konuşan Belediye Başkanı Cem Aykan, çalışanların haklarını koruma ve iyileştirme yönündeki bu sözleşmenin belediye çalışanları için önemine vurgu yaptı. Aykan, “Belediyemiz, her zaman çalışanlarımızın yanında olmaya devam edecektir. Çalışanlarımızın emeklerini karşılıksız bırakmamak adına önemli bir adım atıyoruz” diyerek sözleşmenin hayırlı olmasını diledi.

Türkşeker Yüzlerce İşçi Alacak! İşte Başvuru Şartları ve Kadrolar Türkşeker Yüzlerce İşçi Alacak! İşte Başvuru Şartları ve Kadrolar

Hizmet İş Sendikası Manisa 1 No’lu Şube Başkanı Okan Polat da anlaşmanın işçi haklarının korunması adına büyük bir kazanım olduğunu belirtti. Polat, “Sendika olarak amacımız, işçilerimizin haklarını savunmak ve onlara daha iyi koşullar sağlamak oldu. Bu sözleşme ile çalışanlarımızın daha adil ve güvenli bir çalışma ortamına kavuşacağına inanıyoruz” diye konuştu. Başkan Polat ayrıca toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sürecinde verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanına teşekkürlerini iletti.

 

Kaynak: Haber Merkezi