Altın piyasası, güvenli liman olarak bilinen ons altının geleceğiyle ilgili belirsizliklerini sürdürüyor. Ekonomist Selçuk Geçer'in programına katılan ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer, ons altının fiyatlarının yükselişini sürdüreceğini ve 3 bin dolar seviyesine yaklaşabileceğini belirtti.

Geçmişte 2 bin 475 dolara kadar gerileyen ons altın, sonrasında toparlanarak 2 bin 510 dolar seviyesine yükseldi. Bu durum, yatırımcıların dikkatini çekti ve altın piyasasında dalgalanmalar devam ediyor.

Gökalp İçer, “Ons altın 3 bin dolara yaklaşabilir” şeklinde bir tahminde bulunarak yatırımcılara umut verdi. Şu anda 2 bin 500 dolar civarında seyreden ons altın, 2 bin 475 dolara kadar düşüp ardından 2 bin 510 dolara yükselmiş durumda. İçer’in tahminleri, altın yatırımcıları arasında heyecan yaratmış durumda.

Selçuk Geçer ile yapılan canlı yayında, ons altının geleceği hakkında daha fazla bilgi paylaşılırken, yatırımcılar piyasalardaki bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor.

Merkez Bankası sürpriz yapmadı! Faizi yüzde 50’de sabit tuttu! Merkez Bankası sürpriz yapmadı! Faizi yüzde 50’de sabit tuttu!

NOT: YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. 

Kaynak: Haber Merkezi