Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Gülşah Durbay Telefonu! Özgür Özel’den Kemal Kılıçdaroğlu’na Gülşah Durbay Telefonu!

Yerel seçimlerde İYİ Parti'den Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Op. Dr. Gürhan Özcan, son günlerde Türkiye gündemine oturan Gülşah Durbay hakkında yapılan karalamalara karşı sesini yükseltti.

Özcan, Özgür Özel ile yasak aşk yaşadığına dair iftiralarla gündeme gelen Durbay’a yapılan saldırıları kınayarak, Durbay’ın arkasında olduklarını vurguladı.

Gürhan Özcan, açıklamasında şunları söyledi: “Şehzadeler şehrinin ilk kadın belediye başkanı, çalışkan, eğitimli ve donanımlı Gülşah Durbay hanımefendiye yapılan adice karalamayı asla kabul etmiyoruz. Gülşah hanımda tüm detayları ile gereken kişilere gereken cevabı vermiştir.”

Özcan, aynı zamanda Durbay’ın sağlık sorunlarına da değinerek, moral ve motivasyonun tedavi sürecinde büyük önem taşıdığını belirtti. Özcan, “Gülşah hanımefendinin yaşadığı sağlık probleminin en iyi ilacı yüksek moral ve motivasyon olacaktır. Kendisine geçmiş olsun diyerek, tedavi aşamasında bir hekim ve siyasetçi dostu olarak elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım.” ifadelerini kullandı. 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK