Altın piyasasında yaşanacak büyük dalgalanmalar yatırımcılar ve altın sahipleri için endişe verici bir konu haline gelmiş durumda. Ünlü piyasa uzmanı İslam Memiş, bu hafta altın fiyatlarında beklenen keskin değişikliklerle ilgili kritik uyarılarda bulundu.

Memiş, özellikle altın yatırımcılarının dikkatli olması gerektiğini ve büyük bir "tuzak" olabileceğini belirtti.

Bilezik Altin Mucevher Aa 2062524

Migros kırmızı et fiyatları indirime girdi! Migros kırmızı et fiyatları indirime girdi!

İslam Memiş, altın fiyatlarında bu hafta önemli hareketler beklediğini ifade etti. Memiş, yarın açıklanacak ABD Tüketici Enflasyon Verisi'nin altın fiyatları üzerindeki etkisini merakla beklediklerini söyledi.

Memiş, ons altın fiyatlarının geçtiğimiz hafta Cuma günü görülen 2.530 dolar seviyesine tekrar ulaşabileceğini ve bu seviyenin sert yükselişlerle test edilebileceğini belirtti.

Any Conv.com Altin1(2)

“Bu Hafta Sert Hareketler Olacak”

Piyasa uzmanı, yatırımcıları dikkatli olmaları konusunda uyardı: "Gaza gelmeyin, bu hafta sert hareketler olacak. Çarşamba günü sert bir şekilde yükselecek, Perşembe ve Cuma günü ise gerileme yaşanacak. Gram altın haftaya düşüşle başladı ve bu hafta sert dalgalanmalara hazır olun. İster alın, ister satın, bu hafta büyük bir tuzak var arkadaşlar..." ifadelerini kullandı.

59F06E9B Dfd1 Ea11 80F8 A0369F7D1484

Kaynak: Haber Merkezi