Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yoğun diplomasi trafiği Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yoğun diplomasi trafiği

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürhan Özcan, 31 Mart yerel seçimlerinde yarışı kaybettiği Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ferdi Zeyrek’e tebrik ziyaretinde bulundu. Özcan’a ziyaretinde eşi, sekreteri ve danışmanı da eşlik etti.

Ziyaretle ilgili değerlendirmede bulunan İYİ Partili Özcan, “Seçimi kazanan tüm başkanlarımıza tebrik ziyaretleri yapıyorum. Başkanların duyurduğu üzere hediye yerine ilimizde tedavi bekleyen SMA hastalarına belediye adına bağışta bulunuyorum. Bu bağışların, tüm ziyaretçiler tarafından uygulanması gerektiğine inanıyorum. Hatta kamu kurumları arasındaki ziyaretlerde de tablo, vazo gibi hediyeler yerine hastalara destek olacak yardımlar yapılması önem arz etmektedir. Büyükşehir belediye başkanımıza SMA desteği ile birlikte, kendisinin çevre ve Tarzan günlerinden dolayı ağaç minyatürü hediye ederek, Manisa Tarzanı’nı hatırlamak istedim.” dedi.

Özcan, açıklamasına şöyle devam etti: “Görüşmemiz çok sıcak ortamda geçti, seçimlerden sonra Ferdi başkanla çoğu yerde karşılaştık, sohbetlerimiz oldu. Bugün ki ziyaretim resmi makamında olması centilmenliğin gereği olarak gerçekleşti, aynı şehirde yaşıyoruz, Manisalı hemşehrilerimiz şehrin yönetimi,  büyük bir teveccühle Ferdi başkana verdi, bizimde saygı duyup, tebrik etmemiz en doğal davranış olduğuna inanıyorum. Seçim sürecinde hem Ferdi beye hem de cengiz beye siyasetin gereği eleştirilerim oldu, ama artık seçim bitti için bunlar unutuldu, şimdi Manisa’mız için neler yapılmalı onu konuştuk. Görüyorsunuz ben hep sahalardayım ve bu böyle devam edecek, çünkü bana emanet üzerimde 45 bin oy var, bu oyların sesi olmaya, sorunlarını ve çözüm önerilerimi sunmaya devam edeceğim. Ayrıca hassas bir konuya da değinmek istiyorum, Ferdi başkanın hakkını vermek gerekiyor, kısa bir sürede vaatlerini yerine getiriyor, kendisini çok tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum”

Muhabir: Özkan ÇELİK