Ahmet ÜNSAL

Cemal ve Ebru İzci’nin oğulları Hikmet İzci'nin sünnet düğünü Manisa'nın renkli simalarını bir araya getirdi. Dedesiyle aynı adı taşıyan 10 yaşındaki Hikmet İzci, davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler Yeniden Refah Partisi’nden ziyaretler

SÜNNET ÇOCUĞU HİKMET ABLALARI İLE PİSTTE GELDİ

İzmir 29 Mayıs Okullarında ortaokul birinci sınıfta eğitimine devam edecek olan Hikmet İzci, geceye ablaları Diş Hekimi Serra İzci ve Merve İzci eşliğinde katıldı. Anne ve babası Cemal-Ebru İzci, pistte giriş yaparak konukları selamladı.

MANİSA’NIN TÜM RENKLİ SİMALARI ORADAYDI

Hikmet İzci’nin sünnet gecesine Manisalı ailelerin yanı sıra Adalet Kalkınma Partisi MKYK üyesi Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, Başkan Yardımcısı Yenal Yıldırım, MTSO Başkanı Mehmet Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Bahattin Akyüz, iş insanı Erdinç Yumrukaya, Arif Koşar, Abdullah Taşkan, Doğan Göde, Hayati Dulman, Mustafa Özer, Bekir İçier, Büyükşehir Kent Konsey Başkanı Hakkı Bayraktar, Manisa Birlik Başkanı Mustafa Pala, Salih Akar, Manisa’nın önceki dönem belediye başkanlarından Bülent Kar, eşi Semra Kar ve çok sayıda STK Başkanları ile Manisalılar katıldı.

İZCİ AİLESİ TAM KADRO DÜĞÜNDEYDİ

İzci ailesinin tüm fertleri düğünde yer aldı. Cemal ve Ebru İzci çifti, düğüne katılan dostlarının masalarını tek tek gezerek teşekkür etti.

ÇOCUKLAR ROBOT ŞOVLARLA COŞTULAR

 Anne ve babalar düğünde vakit geçirirken çocuklar, robot şov, survivor parkuru, batman gösterileriyle eğlenceli anlar yaşadı.

GECENİN DANSI HİKMET VE KUZENİ SARE’DEN

İzmirli Aegean Band orkestrası geceye müzikleriyle renk katarken, Hikmet ve kuzeni Sare Baysal, yaptıkları dans gösterileriyle büyük alkış topladı. Waltz ile başlayan gösteri, rock'n roll ve zeybek dansıyla tamamlandı.

Muhabir: Ahmet ÜNSAL