Ege’deki yangın bir türlü söndürülemedi… Vatandaşlar da seferber oldu Ege’deki yangın bir türlü söndürülemedi… Vatandaşlar da seferber oldu

İzmir’in Kemalpaşa ilçesi, Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde yaşanan olayda, bir genç adam takıntılı olduğu genç komşusunu sabah saatlerinde sokak ortasında bıçaklayarak darp etti. Saldırı anları çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, olay büyük tepki uyandırdı. 

İzmir'de Genç Kıza Komşu Saldırısı: Kovalayıp Bıçakladı

Olay, İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 17 yaşındaki Ç.E.D., komşusu olan ve takıntı haline getirdiği Betül Ç.'yi (18) sabah saatlerinde takip etti. Bir süre sonra genç kıza sokakta saldıran Ç.E.D., Betül Ç.’yi boynundan bıçaklayarak darp etti. Şahıs, saldırı sonrasında genç kızın cep telefonunu çalarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Peşinden Koştular Ama Yakalayamadılar

Olay sırasında bölgeden geçen vatandaşlar saldırganın peşinden koşsa da yakalayamadı. Yaşananlar kameraya yansırken, genç kız kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Bornova Beşyol’daki babaevinde yakalanarak gözaltına alınan Ç.E.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İHA