İzmir'in Çiğli ilçesinde, eski eşini tabancayla ağır yaralayan zanlının cansız bedeni bir su deposunda bulundu. Olay, 7 Ekim sabahı saat 06.30 sularında, Çiğli Güzeltepe Mahallesi'nde meydana geldi. Özge P. (34), işe gitmek üzere otobüs durağında beklerken eski eşi Serkan Y. (34) tarafından tabancayla saldırıya uğradı.

İzmir’de kaza… Motosikletteki bir kişi hayatını kaybetti İzmir’de kaza… Motosikletteki bir kişi hayatını kaybetti

Saldırı sonucunda ensesi ve karnından vurulan Özge P., ağır yaralı olarak Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırının ardından kaçan Serkan Y. için polis ekipleri tarafından geniş çaplı bir arama başlatıldı.

Kadın Daha Önce Birçok Kez Şikayet Etmiş! Kadını Yaralamış ve Sadece 1 Ay Yatmış!

Özge P.'nin, eski eşi hakkında daha önce birçok kez polis merkezine şikayette bulunduğu öğrenildi. Serkan Y.'nin, daha önce Özge P.'yi yaraladığı ve çocuğunu alıkoyduğu suçlamasıyla tutuklandığı, bir ay cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirlendi. Serbest kaldıktan sonra, Özge P. ve ailesini öldürmekle tehdit eden Serkan Y. hakkında, genç kadının şikayeti üzerine 2 ay uzaklaştırma kararı verildiği öğrenildi.

Eski Eşine Hayatı Dar Eden Şahsın Cansız Bedeni Bulundu

Olaydan 5 gün sonra dün akşam saatlerinde, Güzeltepe 8414 sokakta bulunan bir su deposunun yakınlarından kötü kokular işiten çevre sakinleri durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemede, bir erkeğe ait olduğu belirlenen ve çürümeye yüz tutmuş cansız bir beden bulundu. Yapılan ilk incelemede cesedin 7 Ekim günü eski eşini ağır yaraladıktan sonra kayıplara karışan Serkan Y.'a ait olduğu ve Y.'ın tabancayla kendisine ateş ederek intihar ettiği değerlendirildi.

Cansız beden yapılan ilk incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA