Türkiye’de büyük bir skandal haline gelen Köfteci Yusuf’ta domuz eti tespit edilmesi tartışmaları devam ederken, ünlü deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan’dan çarpıcı bir destek mesajı geldi.

Bursa’da günlerdir her yerde aranıyordu! Yaşlı adamın cansız bedeni yol kenarında bulundu Bursa’da günlerdir her yerde aranıyordu! Yaşlı adamın cansız bedeni yol kenarında bulundu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan tağşiş listesine Köfteci Yusuf’un da eklenmesiyle, kamuoyunda büyük bir tepki dalgası oluştu. Köfte ve dönerlerinde domuz eti karıştırıldığı tespit edilen ünlü restoran zinciri büyük eleştirilere maruz kalırken, destek verenler de var.

Profesör Ahmet Ercan: “İnadına Köfteci Yusuf”

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan da sosyal medya üzerinden Köfteci Yusuf'a sahip çıktı. Ercan, ABD merkezli hamburger zincirlerinin yerli ve milli işletme olan Köfteci Yusuf ile baş edemediğini ve bu nedenle kumpas kurulduğunu ileri sürdü. Prof. Dr. Ercan, "İnadına Köfteci Yusuf’ta köfteye devam" mesajıyla dikkat çekti.

Prof. Dr. Ahmet Ercan, “Ülkemize yayılan Amerika’nın hamburger satıcıları, yerli/ milli Köfteci Yusuf’la baş edemeyince, bir çamur atarak yok etmek istediler. İnadına Köfteci Yusuf’da köfteye devam.” dedi.

Ercan’ın destek açıklaması, kamuoyunda farklı tepkilere yol açtı. Bir kesim, Ercan’ın görüşlerine katılarak olayın bir komplo olduğunu savunurken, diğerleri tespit edilen domuz eti skandalına karşı tepki göstermeye devam etti. 

Kaynak: Haber Merkezi