Kadına şiddet haberi bu kez İzmir’den geldi.

Çiğli’de sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan Özge Polat (34), yaklaşık 1,5 yıl önce boşandığı eski eşi S.Y. (33) tarafından silahlı saldırıya uğradı. Göğsünden ve ensesinden yaralanan Polat, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, eski eş olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi.

Olay, sabah 06.30 sıralarında Çiğli Güzeltepe Mahallesi 8424 Sokak'ta meydana geldi. Özge Polat, işe gitmek üzere evinden çıktığı sırada eski eşi S.Y. tarafından silahla vuruldu. Silah seslerini duyan çevre sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İzmir’de şaşırtan olay: Yaralı geyik fabrika bahçesine sığındı İzmir’de şaşırtan olay: Yaralı geyik fabrika bahçesine sığındı

Göğsünden ve Ensesinden Vuruldu

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, Polat'ın göğsünden ve ensesinden vurulduğunu tespit etti. Ağır yaralanan Polat, hızla Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Zanlı Olay Yerinden Kaçtı

Saldırının ardından eski koca S.Y., olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri saldırganı yakalamak için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı.

Kaynak: İHA