İstanbul’da geçtiğimiz günlerde kan donduran bir vahşet yaşandı. Semih Çelik önce Ayşenur Halil’i evinde katletti. Daha sonra takıntılı olduğu İkbal Uzuner’i surlarda kafasını kestikten sonra intihar etti. Ülkede yaşanan vahşette vatandaşlar, tepkilerini sosyal medya üzerinden dile getirken bir kesimse, yürüyüş düzenleyerek gösterdi. Sosyal medya platformu olan TikTok’ta ise ilginç bir akım başladı.

“KAFASI KESİK KIZI GÖRÜNCE, BİR KEZ DAHA RABBİME DUA ETTİM, BÖYLE BİRİNİ NASİP ETTİĞİ İÇİN”

Vatandaşlar yaşanan vahşete günlerdir tepkilerini sosyal medyadan gösteriyorlar. Yaşanan acı olayla ilgili bir kesim TikTok’ta bir akım başlattı. Başlatılan akımda genç kızlar sevgilileriyle olan fotoğraflarını paylaşıp, “Kafası kesik kızı görünce, bir kez daha rabbime dua ettim, böyle birini nasip ettiği için” yazıp paylaşıyorlar.

Akımla ilgili TikTok platformunda paylaşımlar devam ederken, duyarlı vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi. Akımla ilgili video ve fotoğraflar X platformunda tepkiye neden oldu.

Manisa’da 7 Ekim 2024 Pazartesi günü görevli doktorlar belli oldu! Manisa’da 7 Ekim 2024 Pazartesi günü görevli doktorlar belli oldu!

Kaynak: Manisa Kulis Haber