İstanbul Pendik’te yaşanan olayda, bir adam, karısına arkadaşlık teklifi ettiği iddia edilen restoran çalışanını bulmak için gittiği mekânda dövülüp bıçaklandı. Olayın ardından Pendik Belediyesi ekipleri İişletmeyi mühürleyerek kapattı.

İstanbul’un Pendik ilçesinde Velibaba Mahallesi’nde yaşanan olay, öğle saatlerinde meydana geldi.

İddiaya göre, genç bir kadın evinin karşısındaki pastaneden sipariş verdi. Siparişleri teslim eden personel, teslimattan sonra genç kadına mesaj atarak arkadaşlık teklifinde bulundu. Bu durumu öğrenen kadının kocası sinirlenerek pastaneyi bastı.

DÜKKANI BASAN KOCAYA SALDIRDILAR

Kadının kocasının işletmeye gitmesiyle, koca ile pastane çalışanları arasında kavga çıktı. Börekçide çalışan personel, dükkanı basan kocaya saldırıp darbetti. Kavga sırasında işletme çalışanlarından biri bıçak çekerek kocayı yaraladı. Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Manisalılar Dikkat! 9 İlçede Işıklar Sönüyor… | 19 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi Manisalılar Dikkat! 9 İlçede Işıklar Sönüyor… | 19 Eylül 2024 Manisa Elektrik Kesintisi

ÇALIŞANLARI GÖZALTINA ALDILAR

Olay yerine gelen polis ekipleri, işletme çalışanlarını gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise yaralanan kocayı hastaneye kaldırdı. Polis, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Olay anı, çevrede bulunan bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde kavganın şiddeti ve bıçaklanma anı dikkat çekti.

OLAYA İLİŞKİN YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI 

Vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan ve ortaya yeni çıkan görüntülerde, işletme personelinin içeriden aldığı bıçakla kadına ve araç içerisinde bulunan kocasının üzerine yürüdüğü ve tehditler savurduğu görüntülendi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olayın ardından Ö.D. ve İ.D. gözaltına alındı. Şahıslar tahkikat işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İHA