Bursa'nın Yıldırım ilçesi Musababa Mahallesi'nde yaşanan kan dondurucu olayda, iki çocuk babası Erdem G., eşini öldürdü. Eşi İrade G. arasında yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesi üzerine G., mutfaktan aldığı bıçakla eşini boğazından ve 14 farklı yerinden bıçaklayarak öldürdü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İrade G.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Polis tarafından gözaltına alınan Erdem G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Göl kıyısında cinayet! Önce sevgilisini sonra kendisini öldürdü! Göl kıyısında cinayet! Önce sevgilisini sonra kendisini öldürdü!

“Beni Küçümseyince Cinnet Geçirdim”

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tarafından hazırlanan iddianame sonrası, 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkan Erdem G., hakkında 'Eşe ve kadına karşı kasten öldürme' suçundan müebbet ile 'Çocuğa ve alt soydan akrabayı kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istendi.

Davası görülen tutuklu sanık Erdem G., hakimin "Neden öldürdün" sorusuna, "Eşim beni aldatıyordu. Sosyal medyada uygunsuz fotoğraflarını birilerine gönderdiğini gördüm. Beni küçümseyince cinnet geçirdim. Mutfakta ahşap bir bıçak vardı. O esnada kendisine vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.

“Erkekle Aldattım, Eşimin Haberi Vardı”

Hakimin "Sen hiç eşini aldattın mı" sorusuna ise Erdem G., "Erkekle aldattım. Daha önce birlikteliğimiz vardı. Eşimin de bundan haberi vardı" diye cevap verdi.

Yeni ifadelerin ortaya çıkmasının ardından 9. Ağır Ceza Mahkemesi tutuklu sanığın davasını bir ileri tarihe erteledi.

Biseksüel Ne Demek?

Biseksüellik, bir kişinin hem cinsiyetine hem de diğer cinsiyetlere (erkek ve kadın) karşı duygusal, romantik veya cinsel çekim hissetmesi durumudur. Yani biseksüel bireyler, hem aynı cinsiyetten hem de farklı cinsiyetten insanlara ilgi duyabilirler. 

Kaynak: İHA-Haber Merkezi