Son günlerde Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP lideri Özgür Özel’in hedef alındığı iddialar üzerine, Kılıçdaroğlu’nun yakın ekibi suçlanmıştı. Gülşah Durbay, kanser hastası olduğunu duyurmuş ve mesnetsiz ithamlarla karşılaştığını ifade ederek bunun hesabını soracağını söylemişti.

Özgür Özel de iftiralara karşı durarak, “İftiralarla CHP diz çökmez. Bunu yapanlar CHP’li değildirler,” demişti. Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik suçlamaların haksız olduğunu belirterek bu duruma karşı sessiz kalmayacağını vurguladı.

Kılıçdaroğlu Sessizliğini Bozdu

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yönelik çirkin iftiralara maruz kalmasının ardından sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik yapılan suçlamalara sert tepki gösterdi.

Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile partisine seslenerek, “Beyler, kendinize gelin… Erken seçim isteyin ve gereğini yapın” dedi.

Kılıçdaroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Bir yılı aşkın süredir düzenli olarak, belirli çevreler tarafından partimizi ve beni hedef alan sistematik bir yapıyla karşı karşıyayım. Partimin içinde-dışında siyasilerden ve gazetecilerden oluşan bu ekiplerin hangi amaçla kimler tarafından teşvik edildiğini doğrusu merak ediyorum. Hiçbir zaman bana kurulan kumpasların siyasetini yapmadım. Mağdur edebiyatı Erdoğan’ın taktiğidir.

Benim yakın çevrem bilir ki, sayın Belediye Başkanımızın sağlık durumuna çok üzüldüm. Allah'tan acil şifasını diliyorum. Bu alçak operasyonu tertipleyenleri lanetliyorum. Erkek egemen söyleme teslim olmayan; erkek şiddetine karşı geri adım atmayan tüm kadınları selamlıyorum. Kadınlarımızı koruyacağız, Evlatlarımıza siper olacağız, Gençlerimize sahip çıkacağız, ormanımızı, denizimizi, derelerimizi ve Vatanın her karış toprağını savunacağız. Bizler, Büyük Önderimiz Atatürk'ün dediği gibi; "Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş" dahi olsa "Muhtaç olduğumuz kudretin’’ nerde olduğunu biliyoruz.”

Manisa Demirci'de TOKİ İnşaatının Tamamlanacağı Tarih Belli Oldu! Manisa Demirci'de TOKİ İnşaatının Tamamlanacağı Tarih Belli Oldu!

Kaynak: Haber Merkezi