Olay, 19 Ağustos günü Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Cafer G. (35), eşi S.G. ile anlaşamadıkları için bir süre önce boşanma kararı aldı.

Ancak çift arasında boşanma kararından dolayı tartışma çıktı. Tartışma çıktığını öğrenen S.G.'nin kardeşi Volkan Ö. (38), eniştesi C'i evlerinin yanındaki parka konuşmaya çağırdı.

Konuşmaya gelen ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Ö, tabancayla G'in başına ateş açarak kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ağır yaralanan G'i Seyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada 2 gün yaşam mücadelesi veren G. hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheli Ö'in izini sürdü. Yapılan operasyon neticesinde şüpheli saklandığı bir evde yakalandı.

“Sinirden gözüm döndü, çok pişmanım”

Manisa dahil 23 ilde DEAŞ’a darbe! 88 şüpheli yakalandı! Manisa dahil 23 ilde DEAŞ’a darbe! 88 şüpheli yakalandı!

Şüpheli Volkan Ö. emniyetteki sorgusunda,” Kız kardeşime kötü davrandığını duydum, aralarını düzeltmeleri için C'i buluşmaya çağırdım.

Bir daha kardeşime sorun çıkartmamasını söylediğimde, seni ilgilendirme o benim eşim sen ne karışıyorsun diyerek küfür etmeye başladı. Sinirden gözüm karardı, öldürmek istememiştim. Çok pişmanım” dediği öne sürüldü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

                                       

Kaynak: İHA