Yayınlandığı andan itibaren izleyicileri ekranlara kilitleyen Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin yayın tarihi, çekim günleri, diziye katılması beklenen oyuncular belli oldu. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün senaryosunu üstlendiği Kızılcık Şerbeti ile ilgili yeni sezonda merak edilenleri sizler için hazırladık!

İşte Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor, diziye kimler girecek, yeni sezonda neler olacak gibi soruların cevapları…

 

Kızılcık Şerbeti Ne Zaman Başlıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisi merakla beklenen 3. sezonuyla 13 Eylül 2024'te Show TV ekranlarında başlayacak.

Dizinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı ve yayın tarihi kesinleşti. Önceden 20 Eylül olarak planlanan tarih, 13 Eylül olarak revize edildi. Bu tarih, Kara Ağaç Destanı ve Yalı Çapkını dizilerinin de yeni sezon başlangıç tarihi olacak.

 

Yeni Sezonda Neler Olacak?

Kızılcık Şerbeti'nin 3. sezonunda entrika, dram ve komedinin iç içe geçtiği olaylar izleyicileri bekliyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür tarafından kaleme alınan senaryo, karakterlerin karmaşık ilişkilerini ve olayları derinleştiriyor.

Müjde Uzman’ın canlandırdığı Alev karakterinin bebeği, yeni sezonda önemli bir rol oynayarak tüm dengeleri değiştirecek. Ayrıca, dizinin Show TV'nin yeni sezon tanıtımında kullanılacak afiş çekimi 2 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Bir devrin sonu: Apple 16 kutularında artık o da yok Bir devrin sonu: Apple 16 kutularında artık o da yok

 

Kızılcık Şerbetine Girecek Oyuncular

Yeni sezonda Kızılcık Şerbeti dizisine katılacak isimler arasında iddialara göre Şebnem Bozoklu, Batuhan Bozkurt Yüzgüleç, Şebnem Dönmez, Servet Pandur ve Fırat Çelik gibi isimler bulunuyor.

  •  Şebnem Bozoklu: Kıvılcım’ın İzmir’den gelen kuzeni Meri karakterini canlandıracak.
  • Batuhan Bozkurt Yüzgüleç: Firaz karakteriyle Nursema (Ceren Karakoç) ile partner olacak.
  • Şebnem Dönmez: Giray’ın üvey annesi Heves’i canlandıracak.
  • Servet Pandur: Görkem’in babası Resul’un yeni evleneceği kadın 'Hacı Asude'ye hayat verecek.
  • Fırat Çelik: Yayınevi sahibi Cemal karakterine hayat verecek.

 

Sezon Finalinde Ne Olmuştu?

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finalinde Nilay’ın öğrendiği gerçeği Pembe ile paylaşması Pembe’nin dünyasını altüst etti. Görkem ile bu durumu hızla çözmeye çalışan Pembe, Görkem'in karşı atağıyla baş başa kaldı.

Pembe, hem Ömer’e hem de Görkem’e öfkeli… Kıvılcım ve Ömer, dolandırıcılık olayından dolayı Sönmez’e moral vermek için bir gemi seyahati hediye ederler. Nursema, Rüzgar’a evlenme teklif etmeyi planladığı bir tekne gezisi düzenlerken, Doğa ve Giray’ın ilişkisi ilerlemiş ve Ömer ile Kıvılcım’ın Abdullahlara yemeğe geldiği akşam gerginlikler yaşanır.

 

Kızılcık Şerbeti Dizisinin Konusu

Kızılcık Şerbeti, modern ve iyi eğitimli bir kadın olan Kıvılcım’ın hikayesini anlatıyor. Eşinden boşanmış ve iki kızını kendi değerleri doğrultusunda yetiştirmiş olan Kıvılcım, kızı Doğa’nın evliliğiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Doğa’nın eşi Fatih’in ailesinin muhafazakâr yapısı, Kıvılcım’ın değerleriyle çatışmaktadır. Dizi, iki farklı ailenin ve bu iki ailenin üyeleri arasındaki aşkın zorluklarını konu alıyor.

 

Kızılcık Şerbeti Oyuncuları

3. sezonu merakla beklenen Kızılcık Şerbeti dizisinin halihazırda oyuncu kadrosu şöyle:

Ömer Ünal - Barış Kılıç

Kıvılcım Arslan - Evrim Alasya

Abdullah Ünal - Ahmet Mümtaz Taylan

Doğa Korkmaz - Sıla Türkoğlu

Pembe Ünal - Sibel Taşçıoğlu

Fatih Ünal - Doğukan Güngör

Alev Arslan - Müjde Uzman

Nursema Kıraç - Ceren Yalazoğlu Karakoç 

Muhabir: ÖZKAN ÇELİK